Varför ska jag välja Sveriges Fotterapeuter?

Hos oss har alla medlemmar en gedigen utbildning och är godkända enligt Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk fotvård. Vi är en fri och obunden yrkesorganisation med över 2000 fotterapeuter i Sverige som tillsammans arbetar för en bättre fothälsa. Hos oss ingår även en behandlingsskadeförsäkring om du skulle drabbas av en skada, under behandling, eller till följd av behandlingen! 

Vår symbol är din trygghet. Ta hand om dina fötter på bästa sätt – välj en fotterapeut som är medlem i Sveriges Fotterapeuter!

Sveriges fotterapeuter -en yrkesorganisation för företag med verksamhet i fotterapi.


Bli medlem!

Press

Här hittar du artiklar, andra relevanta publikationer och även vår logotyp som du kan ladda ner för användning. Har du andra frågor gällande press, kontakta ulrika.n@sverigesfotterapeuter.com

Uppmärksamma våra fötter!
Sveriges Fotterapeuter är det största fotförbundet i Sverige som samlar över 2000 fotterapeuter. Vi utövar medicinsk fotvård – och jobbar både med fotsjukvård såväl förebyggande fotvård.

SF är en fri och obunden yrkesorganisation med över 2000 fotterapeuter i Sverige som tillsammans arbetar för en bättre fothälsa genom medicinsk fotvård. SF jobbar starkt för den förebyggande fothälsan i Sverige.

 

Vill du annonsera i vår medlemstidning Fotterapeuten, som når 2200 fotterapeuter?

Ladda ned utgivningsplanen som PDF


Ulrika Isén – marknadsföringsansvarig i Sveriges Fotterapeuter,
Tel: 0766 – 35 55 36

ulrika.n@sverigesfotterapeuter.com

Logga
Tif fil
pdf fil

Sveriges Fotterapeuters förbund
Kansli
Bangårdsgatan 13
753 20 Uppsala
Telefonnr: 08 – 652 08 22
Frågor besvaras gärna även via mail: kansli@sverigesfotterapeuter.com