Varför ska jag välja Sveriges Fotterapeuter?

Hos oss har alla medlemmar en gedigen utbildning och är godkända enligt Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk fotvård. Vi är en fri och obunden yrkesorganisation med över 2000 fotterapeuter i Sverige som tillsammans arbetar för en bättre fothälsa. Hos oss ingår även en behandlingsskadeförsäkring om du skulle drabbas av en skada, under behandling, eller till följd av behandlingen! 

Vår symbol är din trygghet. Ta hand om dina fötter på bästa sätt – välj en fotterapeut som är medlem i Sveriges Fotterapeuter!

Sveriges fotterapeuter -en yrkesorganisation för företag med verksamhet i fotterapi.


Press

Här hittar du artiklar, andra relevanta publikationer och även vår logotyp som du kan ladda ner för användning. Har du andra frågor gällande press, skicka gärna ett mejl till Marina Häll – marina.h@sverigesfotterapeuter.com

FOTHÄLSODAGEN 5 MAJ

Årets tema: SKOR

Får dina 10 tår plats i skorna eller går du barfota?

Sveriges Fotterapeuter firar som vanligt fothälsodagen som i år infaller 5 maj. Den första tisdagen i maj är det Sveriges fothälsodag, som startades för 16 år sedan. Det var Sveriges Fotterapeuter som startade denna tradition och lät dagen även ha ett tema. I år är temat SKOR. Låt fötterna komma i fokus för en dag.

Uppmärksamma våra fötter!

Sveriges Fotterapeuter är det största fotförbundet i Sverige som samlar över 2000 fotterapeuter. Vi utövar medicinsk fotvård – och jobbar både med fotsjukvård såväl förebyggande fotvård.

SF jobbar starkt för den förebyggande fothälsan i Sverige. Ta hand om det viktigaste du har och i år väljer vi temat SKOR!

Skavsår, liktorn, hälsprickor, svamp, vårtor, hälsporre, nageltrång, förhårdnad allt kan åtgärdas och förhindras med rätt skor. Fråga din fotterapeut!

www.sverigesfotteraputer.com

Ulrika Isén – marknadsföringsansvarig i Sveriges Fotterapeuter,
0766 – 35 55 36

ulrika.n@sverigesfotterapeuter.com

SF är en fri och obunden yrkesorganisation med över 2000 fotterapeuter i Sverige som tillsammans arbetar för en bättre fothälsa genom medicinsk fotvård.

Läs hela pressmeddelandet här..

Vill du annonsera i vår medlemstidning Fotterapeuten, som når 2200 fotterapeuter? Läs mer här

Logga
Tif fil
pdf fil

Sveriges Fotterapeuters förbund
Kansli
Bangårdsgatan 13
753 20 Uppsala
Telefonnr: 08 – 652 08 22
Frågor besvaras gärna även via mail: kansli@sverigesfotterapeuter.com