Varför ska jag välja Sveriges Fotterapeuter?

Hos oss har alla medlemmar en gedigen utbildning och är godkända enligt Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk fotvård. Vi är en fri och obunden yrkesorganisation med över 2000 fotterapeuter i Sverige som tillsammans arbetar för en bättre fothälsa. Hos oss ingår även en behandlingsskadeförsäkring om du skulle drabbas av en skada, under behandling, eller till följd av behandlingen! 

Vår symbol är din trygghet. Ta hand om dina fötter på bästa sätt – välj en fotterapeut som är medlem i Sveriges Fotterapeuter!

Sveriges fotterapeuter – en yrkesorganisation för företag med verksamhet i fotterapi.

 

 

Bli medlem!

Smärta i tårna

Ont i tårna? Smärta i tår och fötter kan bero många saker. En liktorn orsakas av ett långvarigt tryck eller friktion mot huden. Foten skyddar sig då genom att upparbeta en förtjockning av huden. Det bildas en kärna eller tagg (torn) i mitten av förhårdnaden som kan gör väldigt ont. Dessa kan uppstå varsomhelst på foten. Just emellan tårna kan det bli en inflammation vid leden. Smärta kan också bero på neuropati (nervskador), vilket kan orsaka smärta i tår, fötter och underben. Tårna kan vara stukade vilket också gör att du får ont i tårna.

Behandling av smärta i tårna

Boka en tid hos din närmsta fotterapeut så behandlar vi din smärta – oavsett vad den beror på!


Symptom
  • Smärta i tå eller nagel
Visa kliniker nära mig

Ont i tårna