Varför ska jag välja Sveriges Fotterapeuter?

Hos oss har alla medlemmar en gedigen utbildning och är godkända enligt Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk fotvård. Vi är en fri och obunden yrkesorganisation med över 2000 fotterapeuter i Sverige som tillsammans arbetar för en bättre fothälsa. Hos oss ingår även en behandlingsskadeförsäkring om du skulle drabbas av en skada, under behandling, eller till följd av behandlingen! 

Vår symbol är din trygghet. Ta hand om dina fötter på bästa sätt – välj en fotterapeut som är medlem i Sveriges Fotterapeuter!

Sveriges fotterapeuter -en yrkesorganisation för företag med verksamhet i fotterapi.


Karma Feet

Hej!
Jag heter Ulrika och jag arbetar som diplomerad medicinsk fotterapeut sedan april 2019. Jag är verksam på två salonger, en i Eslöv (Tre Sländor) och en i Lomma (Topp till tå). Vid förfrågan gör jag även hembesök. Dessa kan endast bokas via telefon, ej webbokning.
Jag hjälper dig med olika fotproblem, exempelvis förhårdnader, hälsprickor, nageltrång, fot- och nagelsvamp, vårtor med mera. Man kan boka både en hel medicinsk fotbehandling och en delbehandling.

Hel medicinsk fotbehandling
Börjas med ett avkopplande fotbad med eteriska oljor i. Därefter utför jag klippning och rensning av naglarna, borttagning av förhårdnader, både med slipmaskin och manuell fil. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage, som främjar blodcirkulationen.

Delbehandling
För dig som inte är i behov av en hel fotvårdsbehandling utan bara behöver hjälp med ett specifikt problem. Det kan t ex vara hjälp med att klippa naglarna, nageltrång som behöver avlastas, behandling av vårtor, fotsvamp eller nagelsvamp. Även här börjar vi med ett avkopplande fotbad med eteriska oljor i.

Välkommen till Karma feet – fötterna först!

Boka tid Hemsida

Övrigt:

Boka tid hos mig på Tre sländor i Eslöv via tel: 0413-610 01


Du kan även boka tid hos mig på Studio S i Hjärup, Jakriborg på:
https://www.bokadirekt.se/places/karma-feet-på-studio-s-33403