Varför ska jag välja Sveriges Fotterapeuter?

Hos oss har alla medlemmar en gedigen utbildning och är godkända enligt Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk fotvård. Vi är en fri och obunden yrkesorganisation med över 2000 fotterapeuter i Sverige som tillsammans arbetar för en bättre fothälsa. Hos oss ingår även en behandlingsskadeförsäkring om du skulle drabbas av en skada, under behandling, eller till följd av behandlingen! 

Vår symbol är din trygghet. Ta hand om dina fötter på bästa sätt – välj en fotterapeut som är medlem i Sveriges Fotterapeuter!

Sveriges fotterapeuter -en yrkesorganisation för företag med verksamhet i fotterapi.


Jennys Fotvård

Jag finns för Er som bor eller arbetar kring Simrishamn, Tomelilla och Österlen.

Mitt namn är Jenny Jönsson och ser verkligen fram emot att kunna hjälpa människor. Jag är undersköterska från början och utbildad mig till diplomerad medicinsk fotterapeut vid Axelssons Gymnastiska Institut i Malmö och var klar hösten 2014. Med den utbildningen är jag redo att ta hand om dina fötter. Allt ifrån en skön underbensmassage till ett besvärligt nageltrång, felställning i foten, vårtor eller stela leder och mycket mer.

Jag anser att egenvården är mycket viktigt. Den tillsammans med min kunskap och anpassande behandlingar för just dina fötter kan vi komma långt!

För både min och din trygghet är jag medlem i Sveriges Fotterapeuter och har behandlingsförsäkring.

Ta hand om det du använder varje dag – fötterna

Varmt Välkommen
Jenny

Boka tid Hemsida

Övrigt:

VÄLKOMMEN TILL JENNYS FOTVÅRD!


Dina fötter är viktiga. De bär dig dagligen genom livet, och de tvingas utstå mycket påfrestningar längs vägen.


Visst förtjänar de en stunds välgörande fotvård? En behandling hos mig gör fötter.. mjuka och lena igen. Trötta och ömma …fulla av liv. Och fötter med andra besvär …fria från sina bekymmer.


Men den äkta känslan av riktiga fotvård är svår att förklara med ord . Den bör du uppleva.


Så varmt välkommen in och låt dina fötter vara i mina händer