Varför ska jag välja Sveriges Fotterapeuter?

Hos oss har alla medlemmar en gedigen utbildning och är godkända enligt Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk fotvård. Vi är en fri och obunden yrkesorganisation med över 2000 fotterapeuter i Sverige som tillsammans arbetar för en bättre fothälsa. Hos oss ingår även en behandlingsskadeförsäkring om du skulle drabbas av en skada, under behandling, eller till följd av behandlingen! 

Vår symbol är din trygghet. Ta hand om dina fötter på bästa sätt – välj en fotterapeut som är medlem i Sveriges Fotterapeuter!

Sveriges fotterapeuter -en yrkesorganisation för företag med verksamhet i fotterapi.


Härliga fötter/Fotia Kliniken

Hos oss får du hjälp med allt som berör dina fötter och underben. Som fotterapeut jobbar vi upp till knä men som zonterapeut har jag hela din kropp i dina fötter. Centrala nervsystemet, muskler, inre organ mm. Så det finns många orsaker till hur du mår. Som Arch Practitioner kan jag även hjälpa till med smärtbehandlingar och öka din prestation och förmåga.

På kliniken hjälper vi dig med:
Medicinsk fotvård
Lunula laser ( svampbehandling )
Artikulering – ledbehandlingar
Zonterapi på fötter och i ansikte
Käkledsterapi
Klassisk massage
Lymf massage
Taktil massage
Smärtbehandling med Erchonia Klass ll laser
Hälsocoachning

Boka tid Hemsida

Övrigt:

Vi har varierande öppettider alla dagar i veckan kl 07.00 till 21.00.
Hos oss kan man komma på duobehandlingar. Ni kan sitta i samma rum eller separata. Tänk på att boka i god tid när ni vill komma flera i samma sällskap.

Vi ser fram emot att träffa er!