Varför ska jag välja Sveriges Fotterapeuter?

Hos oss har alla medlemmar en gedigen utbildning och är godkända enligt Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk fotvård. Vi är en fri och obunden yrkesorganisation med över 2000 fotterapeuter i Sverige som tillsammans arbetar för en bättre fothälsa. Hos oss ingår även en behandlingsskadeförsäkring om du skulle drabbas av en skada, under behandling, eller till följd av behandlingen! 

Vår symbol är din trygghet. Ta hand om dina fötter på bästa sätt – välj en fotterapeut som är medlem i Sveriges Fotterapeuter!

Sveriges fotterapeuter -en yrkesorganisation för företag med verksamhet i fotterapi.


Eklandagatans fotvård AB

Jag som arbetar här är medicinsk fotterapeut sedan 2007. Min långa erfarenhet som undersköterska inom vården och sedan 13 år som medicinsk fotterapeut har gett mig brett kunskap hur sjukdomar som diabetes, psoriasis , reumatism och andra faktorer kan påverka fötterna samt hur man åtgärdar och lindrar fotbesvär.
Mina uppgifter som medicinsk fotterapeut är att bedöma foten ur ett hälso- och sjukvårdsperspektiv för att kunna ge dig rätt behandling utifrån dina besvär samt ge tips och råd på åtgärder som du själv kan göra som förebyggande.
Jag har avtal och tar remiss från vårdcentraler; Carlanderska, Citysjukhuset +7 och Din Klinik.

Välkommen boka tid via mobil
0707-361301 eller
Bokadirekt.se