Varför ska jag välja Sveriges Fotterapeuter?

Hos oss har alla medlemmar en gedigen utbildning och är godkända enligt Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk fotvård. Vi är en fri och obunden yrkesorganisation med över 2000 fotterapeuter i Sverige som tillsammans arbetar för en bättre fothälsa. Hos oss ingår även en behandlingsskadeförsäkring om du skulle drabbas av en skada, under behandling, eller till följd av behandlingen! 

Vår symbol är din trygghet. Ta hand om dina fötter på bästa sätt – välj en fotterapeut som är medlem i Sveriges Fotterapeuter!

Sveriges fotterapeuter -en yrkesorganisation för företag med verksamhet i fotterapi.


Nobelvägens Fotvård

Ta hand om dina fötter tillsammans med mig!

Nobelvägens fotvård har funnits på samma ställe i över 20 år och i november 2014 tog jag över kliniken och välkomnar gamla som nya kunder!

Elena heter jag och är utbildad medicinsk fotterapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut här i Malmö. Med den senaste utbildningen i bagaget är jag redo att ta hand om era fötter. Allt ifrån en skön underbensmassage till ett besvärligt nageltrång, felställning i foten, behandling av vårtor och mycket mer.

Jag anser att egenvården är mycket viktig. Den tillsammans med min kunskap och anpassade behandlingar för just dina fötter kan vi komma långt!

Tillsammans mot friskare fötter! 

Välkommen!

Elena

Boka tid Hemsida

Övrigt:

Försäljning av bl a:
* Strumpor, lös resår utan tåsöm
* Stödstrumpor
* Bambustrumpor
* Ullstrumpor
* Fotkrämer
* Avlastningar och sulor
* Oljor och krämer som behandlar torra och spruckna naglar, förebygger svamp
* Vårtmedel